BAŞKAN IŞIK SABAHLARI ESNAFLARLA BULUŞUYOR

“Sabah sohbetlerinde esnaf buluşmaları” sloganıyla, Belediye meclis üyeleri ve birim müdürleriyle esnaf ziyaretinde bulunan Başkan Işık, esnaf ve halkla birlikte kahvaltılara devam ediyor.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, İstiklal Mahallesi Bizim Cafe Kıraathanesi’nde  esnaflarla bir araya gelerek kahvaltı yaptı.

Başkan Işık, “Esnaflarımız ve vatandaşlarımızla biraraya geldiğimiz sabah sohbetlerimizde Gürsumuz için istişarelerde bulunuyoruz.  Tüm hizmetleri hemşehrilerimizin beklentilerini değerlendirerek yönlendiriyoruz. Sabahları birlikte yaptığımız kahvaltılarda, ilçemizin gelişimi için yapılması gereken çalışmaları esnaflarımız ve halkımızla hoş sohbet ortamında istişare etmiş oluyoruz.” dedi.

Meclis üyeleri Aydın Çıkıkçı, Atilla Ödünç, İstiklal ve Kurtuluş Mahalle muhtarları Mustafa Deveci ve Mustafa Subaşı  ile Ak Parti Yöneticileri’nin katıldığı kahvaltıda esnaflar ve vatandaşlarla sohbet edildi.

BAŞKAN IŞIK SABAHLARI ESNAFLARLA BULUŞUYOR