İPEKYOLU MAHALLESİ’NDE KAR TEMİZLİĞİ

Gürsu’nun yeni oluşan İpekyolu Mahallesi’ne ulaşımın sağlandığı yollarda kar temizliği yapıldı.

Gürsu Belediyesi, Toki konutlarından oluşan ve dağ yolundan ulaşımın sağlandığı İpekyolu Mahallesi’nin kış koşullarından etkilenmemesi için yollarda kar temizliği yaptı.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Yeni bir yerleşim yeri olan İpekyolu Mahallemiz’in, yüksek rakımda olduğundan konumu itibariyle kış koşullarından etkilenmemesi için ekiplerimiz yoğun olarak çalışmakta. Orada yaşayan hemşehrilerimizin mağdur olmaması için başta ulaşım olmak üzere tüm belediyecilik hizmetlerinden en iyi şekilde faydalanmasını sağlamak için çalışıyoruz ” dedi.

Gürsu Belediyesi’nce gerçekleştirilen çalışmalarla, dört merkez mahalle ve Büyükşehir Yasası’yla köyden mahalleye dönüşen yeni mahallelerle birlikte toplam 15 mahalledeki ihtiyaçlar yapılan planlama ve önceliklere göre çözüme kavuşturulmakta.

İPEKYOLU MAHALLESİ’NDE KAR TEMİZLİĞİ