GÜRSU’DA YOLLARA BAKIM

Gürsu Belediyesi, ilçenin ihtiyaç duyulan noktalarında üstyapıyı yeniliyor.

Gürsu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nce gerçekleştirilen üstyapı çalışmaları kapsamında; asfalt, parke, bordür ve tretuvar çalışmaları yoğun olarak devam ediyor.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Belediyemizin sahip olduğu imkanları en etkin şekilde kullanarak, ilçemizde ihtiyaç duyulan cadde ve sokaklarda yenileme çalışmalarımızı yoğun olarak sürdürüyoruz. Mahallelerimizin ilçemizin gelişen kentleşme yapısına uygun olarak gelişmesini sağlamaya yönelik çalışıyoruz. Nüfusu hızla artan ilçemizde ihtiyaçlar da bu oranda artıyor. Çalışmalarımız kapsamında yeni yerleşim alanlarında üstyapı eksikliklerini tamamlarken, eskiyen üstyapının da yenilenmesi çalışmalarını yapıyoruz.  ” dedi.

Gürsu Belediyesi’nce gerçekleştirilen çalışmalarla, dört merkez mahalle ve Büyükşehir Yasası’yla köyden mahalleye dönüşen yeni mahallelerle birlikte toplam 15 mahalledeki ihtiyaçlar yapılan planlama ve önceliklere göre çözüme kavuşturulmakta.

GÜRSU’DA YOLLARA BAKIM