BAŞKAN IŞIK’A YILIN YEREL YÖNETİCİSİ ÖDÜLÜ

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, halkın oylarıyla belirlenen yılın yerel yöneticisi ödülüne layık görüldü.

Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi tarafından bu yıl 7.’si düzenlenen “Yılın Yerel Yöneticileri Ödül Töreni”nde, Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, spora destek kategorisinde, “Gürsu Adrenalin Park Projesi” ile ödüle layık görüldü.

Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi’nce, Türkiye’de belediyeciliğin gelişimine katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen “Yılın Yerel Yöneticileri Ödül Töreni”, 19 belediye hizmet kategorisinde düzenlendi.

“Ödülümüzü Gürsulu hemşehrilerimin adına aldım” diyen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “ Gürsumuz’un değişen koşullarına göre hizmetlerimizi şekillendirerek sürekli gelişimini sağlamaya çalışıyoruz. Ana belediyecilik hizmetleri, artık günümüz koşullarında, altyapı ve üstyapı hizmetlerinin yanında sosyal, kültürel ve ekonomik boyutlar da kazandı. Bu bağlamda bizler her alanda proje üretmek ve hizmet etmek durumundayız. Gönül vererek yaptığımız çalışmalarımızın halkımızın oylarıyla takdir edilmiş olması bizleri onurlandırdı. Bu ödül, emeğimize verilen değerin ve doğru yolda olduğumuzun bir göstergesi bizim için. Ödüle layık görülen tüm projeler hepimiz için birer ilham, birer sinerji kaynağı. Bunu sağlayan, emeği geçen tüm Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi yöneticilerine, değerlendirmeleriyle bizlere güç ve destek veren kamuoyuna teşekkür ediyorum” dedi.

Kayseri Erciyes Kardanadam Tesisleri’nde düzenlenen “Yılın Yerel Yöneticileri Ödül Töreni”, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi, önceki dönem Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız’ın da katılımıyla gerçekleştirildi.

BAŞKAN IŞIK’A YILIN YEREL YÖNETİCİSİ ÖDÜLÜ