GÜRSU TOKİ YOLUNA ASFALT

Gürsu’nun Toki konutlarıyla yeni oluşan İpekyolu Mahallesi’ne ulaşımın sağlandığı Dışkaya yolu asfalta kavuştu.

İpekyolu Mahallesi’nde yaşayan vatandaşların ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında çalışmaların yoğun olarak devam ettiğini belirten Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “İpekyolu Mahallemiz yeni bir yerleşim alanı olması dolayısıyla bazı ihtiyaçları mevcut. Ulaşımın sağlandığı yolun asfaltlanmasıyla ana ihtiyaçlardan biri çözülmüş oldu. Belediye Hizmet Binamızı da tam kapasiteyle hizmet verir hale getiriyoruz. Böylece mahalle sakinlerimizin hizmetlerimize daha hızlı erişimini sağlamış olacağız. Büyükşehir Belediyemize destekleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Dışkaya’nın Gürsu merkeze bağlantısının yanında; Dışkaya, İpekyolu, Ericek, Fındıcak, Şükriye, Fevziye, Hamidiye, Katırlı, Muratoba, Umurbey ve Engürücük Mahalleleri’nin de kullandığı 10 kilometrelik yolda yapılan çalışmayla, Gürsu’nun Gemlik ile bağlantısını sağlayan yolda da kalite yükseltilmiş olacak.

GÜRSU TOKİ YOLUNA ASFALT