GÜRSU MOBESE SİSTEMİYLE DAHA GÜVENLİ

Gürsu’ nun giriş çıkışlarını ve önemli noktalarını denetlemek ve suçlulara karşı koruyucu önlem almak amacıyla oluşturulan Mobese Sistemi tamamlandı.

Mobese Sistemi; Gürsu Belediyesi, Gürsu Kaymakamlığı, Gürsu İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Uludağ Organize Sanayi Bölgesi tarafından imzalanan işbirliği protokolüyle hayata geçirildi.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık “Gürsumuz bir huzur şehri. Mobese Sistemi ile ilçemiz daha da güvenli hale geldi. Bu sistem halkımıza söz verdiğimiz projelerden biriydi. Diğer projelerimiz gibi bu projemizi de hayata geçirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu projemizin ilçemize kazandırılmasında emekleri olan herkese ilçem adına teşekkür ediyorum “ dedi.

Mobese Sistemi, ilk etapta 15 noktada 50 kamera, aynı zamanda 3 noktada 8 adet PTS (Plaka Tanıma Sistemi) ile hayata geçirilmiş olup, gece gündüz, 24 saat kontrol edilerek ilçemizin güvenliği arttırılmış oldu.

GÜRSU MOBESE SİSTEMİYLE DAHA GÜVENLİ