BAŞKAN IŞIK ASFALT ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

Gürsu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, üstyapı çalışmaları kapsamında yapılan planlamayla asfalt çalışmalarını gerçekleştirmekte.

İlçenin farklı cadde ve sokaklarında yapılan üstyapı çalışmaları kapsamında, Has Sokak’ta da asfalt çalışması tamamlandı.

Gürsu’nun sağlıklı gelişimi için yoğun olarak çalıştıklarını belirten ve çalışmaları yerinde inceleyen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “İlçemizin altyapı ve üstyapı ihtiyaçları hızla çözülmekte. Nüfusu hızla artan ilçemizde ihtiyaçlar da bu oranda artıyor. Değişen koşullara göre çalışmalarımızı planlayarak en hızlı şekilde çözümler üretiyoruz” dedi.

Dört merkez mahalle ve Büyükşehir Yasası’yla köyden mahalleye dönüşen yeni mahallelerle birlikte toplam 15 mahalledeki ihtiyaçlar, Gürsu Belediyesi’nce yapılan planlama ve önceliklere göre çözüme kavuşturulmakta.

BAŞKAN IŞIK ASFALT ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ