SABAH SOHBETLERİNDE ESNAF BULUŞMALARI SÜRÜYOR

”Sabah sohbetlerinde esnaf buluşmaları” sloganıyla, Belediye meclis üyeleri ve birim müdürleriyle esnaf ziyaretinde bulunan Başkan Işık, esnaf ve halkla birlikte kahvaltı yapıyor.

Zafer Mahallesi’nde bulunan Cadde 08 Kıraathanesi’nde esnaflarla birlikte kahvaltı yapan Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, kıraathane sahibi Volkan Tosun’a, ayın esnafı olarak plaket sundu.

Başkan Işık, “Gürsumuz için yaptığımız tüm hizmetleri hemşehrilerimizin beklentilerini değerlendirerek yönlendiriyoruz. Sabahları birlikte yaptığımız kahvaltılarda, ilçemizin gelişimi için yapılması gereken çalışmaları esnaflarımız ve halkımızla hoş sohbet ortamında istişare etmiş oluyoruz.” dedi.

Meclis üyeleri Köksal Erdem, Zafer Savaş ve Halil Gülmez’in de katıldığı ziyarette esnaflar ve vatandaşlarla sohbet edildi.

SABAH SOHBETLERİNDE ESNAF BULUŞMALARI SÜRÜYOR