IŞIK : “HAYALLERİ ENGELSİZ KILMAYA ÇALIŞIYORUZ”

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla, Başkan Işık, Gürsu’da yaşayan engelli ve ailelerini ziyaret ederek, engelli sandalyesi hediye etti.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Engelli çocuklarımızın, gençlerimizin, yetişkinlerimizin başta ailelerinin olmak üzere hepimizin desteğine ihtiyacı var. Ailelerimize destek olmak adına da her zaman yanlarında olmaya özen gösteriyoruz. Onların yaşam alanlarında yaşayacakları zorlukları ortadan kaldırmak, yaşamlarını idame ettirebilmeleri için büyük önem taşımakta. Bizler de onlara kolay yaşam koşulları sağlamakla yükümlüyüz. Bunun yanında sosyal yaşama uyum sağlamaları yönünde destek olmak da görevimiz. Belediye olarak hayata geçirdiğimiz projeler kapsamında, engellilerimize yönelik kurslar, eğitimler, geziler, etkinlikler ve benzeri birçok faaliyet gerçekleştirmekteyiz. Böylece onlara beceri kazanma imkanının yanında, sosyal yaşamda bulunma olanağı da sunmuş oluyoruz. Bu anlamlı günde yanımızda olan Ak Parti il yöneticilerimize de teşekkür ediyorum. Engelsiz hayallerle engelleri hep birlikte aşacağımız güzel yarınlar diliyorum.” dedi.

“İnsana değer veren projeler” sloganıyla hizmetlerini sunan Gürsu Belediyesi, engelli vatandaşlar için; engelli aracı şarj istasyonları, asansörler, engelsiz yaşam parkı, engelli araç yardımları, kaldırım ve yol çalışmaları, hibe projelerle beceri kursları, gelişim seminerleri, geziler ve benzeri birçok hizmet gerçekleştirmekte.

IŞIK : “HAYALLERİ ENGELSİZ KILMAYA ÇALIŞIYORUZ”