GÜRSU YENİ PARKLARINA KAVUŞUYOR

Gürsu Belediyesi tarafından yapılan çalışmalarla ilçe yeni parklara kavuşturuluyor.

Gürsu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nce yapılan çalışmalarla ilçedeki park sayısı arttırılıyor.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Gürsumuz’un her alanda çağdaş şehirleşme kimliğiyle gelişimini sağlamak amacıyla hizmetlerimizi gerçekleştiriyoruz. Şehrimizin gri tonların soğukluğuyla değil yeşilin huzuruyla bütünleşmesini istiyoruz. Bu bağlamda ilçemizi parklarla donatıyoruz. Hemşehrilerimizin yeni parklarımızı huzurla kullanmalarını diliyorum” dedi.

Park çalışmaları kapsamında, Kurtuluş Mahallesi’nde oluşturulan yeni park; oyun grubu, spor aletleri ve oturma alanlarıyla tamamlanmış durumda. Zafer Mahallesi’nde oluşturulan yeni park ise basketbol sahası ve spor aletleriyle hizmet verecek.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nce yapılan çalışmalar kapsamında, mevcut parklarda yenileme ve bakım çalışmaları da devam etmekte. Kumlukalan İmam Hatip Okulu ve Ericek Mahallesi’ nde oluşturulan basketbol sahaları da mahallelere nefes aldıran parklara ek sosyal yaşam alanları olarak hizmet vermekte.

GÜRSU YEŞİLE BÜRÜNÜYOR