GÜRSU’DA SEHER VAKTİ BİRLİKTELİĞİ

Gürsu protokolü, her pazar biraraya gelerek cemaatle sabah namazı kılıyor ve ilçe halkıyla birlikte çorba içerek sohbet ediyor.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, ilçe protokolü ve sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla, pazar sabahlarında kılınan namazın ardından ilçe halkıyla birlikte çorba içiliyor.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Sabah namazının huzurunu hemşehrilerimizle paylaşıyoruz. Hem manevi değerlerimizi birlikte yaşıyoruz hem de bir araya geldiğimiz tüm ortamlarda olduğu gibi ilçemiz için istişareler yapma imkanımız oluyor. Her fırsatta hemşehrilerimizle bir araya geliyoruz.” dedi.

Gürsu Belediyesi’nin organizasyonuyla, “Seher vakti şehrin tam kalbinde pazar buluşmaları” sloganıyla, sabah namazlarında ilçe halkına çorba ikramında bulunuluyor.

GÜRSU’DA SEHER VAKTİ BİRLİKTELİĞİ