GÜRSU BELEDİYESPOR GENÇ YETENEKLERİ BEKLİYOR

Gürsu Belediyespor Kış Futbol Okulu kapsamında genç yetenekler eğitim alacak.

6 – 14 yaş grubuna yönelik açılan Kış Futbol Okulu, 3 Aralık’ta eğitimlerine başlayacak olup, eğitimler Cumartesi ve Pazar günleri yapılacak.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Genç yeteneklerin keşfedilmesi ve çocukların spor alışkanlığı kazanmasında spor okulları önemli. Çocuklarımızın spor yapma alışkanlığı edinmeleri için de Gürsu Belediyespor bünyesinde açılan kış ve yaz spor okulları düzenlenmekte. Sağlıklı nesiller yetişmesinde sporun önemini bilerek Belediye olarak kulüplerimize destek oluyoruz. Çocuklarımıza başarılar diliyorum. İlçemizde, her yaştan vatandaşımızın faydalanabileceği spor yapma imkanlarını da her geçen gün daha da arttırıyoruz” dedi.

Kış Futbol Okulu’na kayıt için Gürsu Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü’ne başvuru yapılması gerekmekte.

GÜRSU BELEDİYESPOR GENÇ YETENEKLERİ BEKLİYOR