DOĞASEVERLER İPEKYOLUNDA YÜRÜDÜ

Gürsulu doğaseverler tarihi ipekyolunda doğa yürüyüşü yaptı.

Gürsu Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü’nce düzenlenen etkinlikler kapsamında gerçekleştirilen doğa yürüyüşü, doğaseverleri biraraya getirdi.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Gürsumuz sahip olduğu doğal zenginlikleriyle tüm doğa sporlarının gerçekleştirilebileceği bir potansiyele sahip. Bu amaçla oluşturduğumuz Adrenalin Parkımız bünyesinde; tam otomatik olimpik trap poligonu, okçuluk poligonu, dağcılık - tırmanma parkuru, atv safari parkuru, arama kurtarma ve dağcılık eğitimleri için çok amaçlı yapay duvar, kampçılık alanı, zipline, airboat ve kano sporları gibi gölet sporları alanı, yamaç paraşütü başlangıç eğitim alanı ve seyir alanları yer almakta.  Tüm hemşehrilerimizi etkinliklerimize katılmaya bekliyoruz” dedi.

Tarihi İpekyolu’nun geçtiği bölgede yer alan Adrenalin Park’ta yapılan yürüyüşe, Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayrul Döğen, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Halim Tuğluoğlu ve sporcuları, spor kulüpleri, öğretmenler, öğrenciler ve doğaseverler katıldı.

Etkinlik kapsamında ayrıca öğretmenler için oluşturulan hatıra ormanında ağaç dikildi.

DOĞASEVERLER İPEKYOLUNDA YÜRÜDÜ