GÜRSU’DA ELEKTRİK KABLOLARI YER ALTINA

Elektrik kablolarının yeraltına alınması çalışmaları kapsamında Gürsu’nun yeni mahallelerinde de elektrik telleri yeraltına alınıyor.

Gürsu Belediyesi ve Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. (UEDAŞ) işbirliğinde yapılan çalışmalar kapsamında Hasanköy’de de elektrik kabloları yeraltına alınıyor.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Elektrik tellerinin taşıdığı tehlike ve oluşturduğu çirkin görüntüyü ortadan kaldırmak amacıyla UEDAŞ tarafından ilçemizde yürütülen bu çalışma için teşekkür ediyorum. Çağdaş kent kimliğinin sağlanması noktasında önemli olan bu çalışma ilçemize hayırlı olsun” dedi.

Başlangıçta ana arterlerde yapılan çalışmalar kapsamında, elektrik kablolarının Gürsu’nun yeni mahallelerinde de yeraltına alınmasına yönelik çalışmalar devam ediyor.

GÜRSU’DA ELEKTRİK KABLOLARI YER ALTINA