GÜRSU TÜM DİNAMİKLERİYLE GELİŞİYOR

Gürsu’da faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla düzenlenen toplantıda, ilçenin gelişimine ilişkin istişarelerde bulunuldu.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, Gürsu Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Yıldırım ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin katılımıyla düzenlenen toplantıda ilçenin geleceğine yön veren çalışmalar konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “İlçemizin gelişiminde tüm dinamikleri çalışmalarımıza dahil ederek en sağlıklı kararları almaya çalışıyoruz. Bu bağlamda sivil toplum kuruluşlarımızla da çeşitli vesilelerle bir araya geliyoruz. Böylece ilçemizin kültürel zenginliğinin temsilcilerinin öneri ve taleplerini alarak hizmetlerimizi şekillendiriyoruz” dedi.

Toplantıda, Belediye tarafından gerçekleştirilen hizmetler ve Gürsu’nun ihtiyaçlarına cevap verecek yatırımlar da konuşuldu.

GÜRSU TÜM DİNAMİKLERİYLE GELİŞİYOR