GÜRSU’NUN YENİ MAHALLELERİNDE YOL ÇALIŞMALARI

Gürsu Belediyesi, köyden mahalleye dönüşen yeni mahallelerin üstyapılarını yeniliyor.

Gürsu Belediyesi, yeni mahallelerde yapılan üstyapı çalışmalarıyla, mahallelere kent kimliği kazandırıyor.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Mahallelerimizin ilçemizin gelişen kentleşme yapısına uygun olarak gelişmesini sağlamaya yönelik çalışıyoruz. Merkezden uzak olan Ericek, Dışkaya ve İpekyolu Mahallelerimiz’e ulaşımın sağlandığı yollarda yenileme çalışmaları yoğun olarak devam ediyor” dedi.

Gürsu Belediyesi’nce gerçekleştirilen çalışmalarla, dört merkez mahalle ve Büyükşehir Yasası’yla köyden mahalleye dönüşen yeni mahallelerle birlikte toplam 15 mahalledeki ihtiyaçları yapılan planlama ve önceliklere göre çözüme kavuşturulmakta.

GÜRSU’NUN YENİ MAHALLELERİNDE YOL ÇALIŞMALARI