YENİDOĞAN’DA ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Gürsu Belediyesi’nce, ilçenin farklı cadde ve sokaklarında yapılan üstyapı çalışmaları kapsamında, Yenidoğan Mahallesi’nde de asfalt çalışması devam ediyor.

Gürsu’nun çağdaş kent kimliğiyle gelişimini sağlamaya yönelik önemli çalışmalar yaptıklarını vurgulayan Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Yenidoğan Mahallemiz’in kemikleşen sorunlarına çözümler üretirken, üstyapısını da yeniliyoruz. Nüfusu hızla artan ilçemizde ihtiyaçlar da bu oranda artıyor. Çalışmalarımız kapsamında yeni yerleşim alanlarında üstyapı eksikliklerini tamamlarken, eskiyen üstyapının da yenilenmesi çalışmalarına devam ediyoruz” dedi.

Gürsu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan planlamayla asfaltlama çalışmaları devam ediyor.

YENİDOĞAN’DA ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR