KÜLTÜR GEZİLERİ DEVAM EDİYOR

Gürsu Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen “Ecdadın İzinde Şehir İçi Kültür Gezileri” devam ediyor.

Kültür gezilerine ilginin yoğun olduğunu vurgulayan Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Bursamız’ın tarihine yolculuk yaptırdığımız kültür gezilerimize hemşehrilerimizin ilgisi bizleri mutlu ediyor. Şehir dışına da geziler düzenlenmesi yönünde gelen yoğun talepler üzerine yakında şehir dışı gezileri de düzenleyeceğiz” dedi.

“Kültür ve Sanat Şehri Gürsu” sloganıyla, 1 Kasım 2017 – 30 Mayıs 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek kültür gezileri kapsamında; Tophane, Osmangazi ve Orhangazi Türbeleri, Ulu Camii, Yeşil Camii, Yeşil Türbe, Orhan Camii, Kapalı Çarşı, Emirsultan, Muradiye Külliyesi’ne geziler yapılmakta.

Haftada bir gün olarak, çarşamba günleri düzenlenen ve ücretsiz olan gezilere katılmak isteyenlerin Gürsu Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü’ne başvuru yapması gerekmekte.

KÜLTÜR GEZİLERİ DEVAM EDİYOR