GÜRSU BELEDİYESİ GENÇ BİSİKLETÇİLERİ DESTEKLİYOR

Gürsu Belediyesi spor faaliyetleri kapsamında genç sporcuları desteklemeye devam ediyor.

Gürsu Belediyesi tarafından yapılan spor hizmetleri kapsamında, bisiklet sporunu yapan gençlerin bir araya geldiği Gürsu Bisiklet Kulübü, Gürsu Belediyesi’ nin destekleriyle etkinlikler gerçekleştirmekte.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Gençlerimizin spor yapma imkanlarını arttırmaya yönelik hizmetlerimizin yanında onlardan gelen talepleri de önemsiyoruz. Bisiklet sporunu severek yapan gençlerimizi de destekleyerek Belediyemiz çatısı altında etkinlikler yapmaya teşvik ediyoruz. Onların gözlerindeki mutluluk ışıltısını görmek bize yetiyor” dedi.

Gürsulu genç bisikletçiler, Gürsu Belediyesi Hizmet Binası önünde açtıkları tanıtım standında bisiklet sporuna meraklı diğer gençleri bisiklet sporu hakkında bilgilendirdi. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinliklerine katılan genç sporcular, Marmaracık Köyü’ne de bisiklet turu gerçekleştirdi.

GÜRSU BELEDİYESİ GENÇ BİSİKLETÇİLERİ DESTEKLİYOR