ŞEHRİN TAM KALBİNDE, TAM VAKTİNDE ETKİNLİKLERİ SÜRÜYOR

Gürsu Belediyesi Ayyıldız Mehteran Takımı’nın "Şehrin Tam Kalbinde, Tam Vaktinde"  etkinlikleri sürüyor.

Gürsu Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen "Şehrin Tam Kalbinde Tam Vaktinde" etkinlikleri kapsamında, Ayyıldız Mehteran Takımı’nın Edirne, Çerkezköy ve Harbiye’de sunduğu gösteriler renkli görüntülere sahne oldu.

Toplumsal bütünlüğümüzün korunmasında harç vazifesi gören tüm değerlerimize sahip çıkarak, geleceğe taşınmasını sağlamada hepimize önemli görevler düştüğünü vurgulayan Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Biz de belediye olarak bu amaç doğrultusunda, Ayyıldız Mehteran Takımımızla, Bursa ve ülkemiz çapında etkinlikler gerçekleştiriyoruz. Bizi biz yapan tarihi, kültürel değerlerimize vurgu yaparak duyarlılık kazandırmayı hedefliyoruz. Böylece tarihimizden gelen mehteran kültürünün gelecek nesillere aktarılmasında katkımız olsun istiyoruz” dedi.

2015 yılı başında oluşturulan Gürsu Belediyesi Ayyıldız Mehteran Takımı, 45 kişilik ekibiyle, kısa sürede elde ettiği başarıyla,   gösteriden gösteriye koşarak, önemli mehteran takımları arasına girdi.

ŞEHRİN TAM KALBİNDE, TAM VAKTİNDE ETKİNLİKLERİ SÜRÜYOR