GÜRSU’ DA 29 EKİM COŞKUSU

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Gürsu’ da da coşku içerisinde kutlandı.

Gürsu protokolü, ilçe halkı ve öğrencilerin katıldığı kortej yürüyüşü, Gürsu Belediyesi Ayyıldız Mehteran Takımı eşliğinde yapıldı. Atatürk Anıtı önünde yapılan resmi törenin ardından Kapalı Spor Salonu’nda etkinlikler gerçekleştirildi.

Resmi törendeki konuşmasında günün anlam ve önemine değinen Gürsu Kaymakamı Mehmet Makas, ülkemizin birlik ve beraberliğine vurgu yaptı.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Milli mücadelemizi Cumhuriyet yönetimi ile taçlandırışımızı kutladığımız 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız hepimize kutlu olsun. Cumhuriyetimizin kazanılışının öneminin vurgulandığı bu bayramın, geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimizde duyarlılık oluşturulması açısından çok önemli olduğunu düşünüyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde güzel yarınlar temenni ediyorum” dedi.

Kapalı Spor Salonu’nda yapılan tören kapsamında; öğrenciler tarafından şiirler okundu, spor ve halk oyunları gösterileri sunuldu.

GÜRSU’ DA 29 EKİM COŞKUSU