GÜRSU BELEDİYESİ, YENİ OTOBÜSÜYLE TARİHE YOLCULUK YAPTIRACAK

Gürsu Belediyesi kültürel faaliyetleri kapsamında alınan yeni otobüsüyle kültür gezileri düzenleyecek.

Gürsu Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen şehir içi kültür gezilerinin gerçekleştirilmesi amacıyla alınan yeni otobüsle Bursa’nın tarihine yolculuk yapılacak.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Bursamız zengin tarihi geçmişiyle adeta bir açık hava müzesi. Yeni otobüsümüzle gerçekleştireceğimiz ve ücretsiz olacak kültür gezilerimizle, hemşehrilerimizin Bursamız’ın tarihi zenginliklerine yolculuk yapmalarına olanak sunuyoruz. Daha hızlı ve kaliteli hizmet verebilmek için araç filomuzu yeni araçlarımızla güçlendiriyoruz. Göreve geldiğimiz günden bugüne Belediyemize toplam 32 adet araç kazandırdık. İlçemize hayırlı olsun.” dedi.

Gürsu Belediyesi’nce, son üç yılda alınan 32 yeni araçla, toplamda 27 olan araç sayısı, 59’a yükseltilmiş oldu.

GÜRSU BELEDİYESİ, YENİ OTOBÜSÜYLE TARİHE YOLCULUK YAPTIRACAK