GÜRSU TOKİ YOLU ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Gürsu Toki konutlarına ulaşımın sağlandığı Dışkaya yolundaki çalışmalar devam ediyor.

Gürsu Toki konut alanında yaşayan vatandaşların ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında çalışmaların yoğun olarak devam ettiğini belirten Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Belediyemiz hizmet alanına giren Toki konut alanında yaşayan vatandaşlarımızın bizden beklentilerini dinleyerek ihtiyaçlarına yönelik çözümler üretiyoruz. Yeni oluşan bir yerleşim yeri olması dolayısıyla yaşanan sorunları büyük oranda çözüme kavuşturduk. İhtiyaçlar doğrultusunda hizmetlerimiz devam ediyor” dedi.

Dışkaya’nın Gürsu merkeze bağlantısının yanında; Dışkaya, İpekyolu, Ericek, Fındıcak, Şükriye, Fevziye, Hamidiye, Katırlı, Muratoba, Umurbey ve Engürücük Mahalleleri’nin de kullandığı 10 kilometrelik yolda yapılan çalışmayla, Gürsu’nun Gemlik ile bağlantısını sağlayan yolda da kalite yükseltilmiş olacak.

GÜRSU TOKİ YOLU ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR